maandag 22 december 2014

Winterdroomhuis

Vorig jaar maakte de meneer van het hout een winterhuisje. Van restjes, van dingetjes die er nog lagen, het groeide per dag. Natuurlijk werd het huisje/landschap ook dit jaar weer opgebouwd èn moest er iets nieuws bij. Ik had met opruimen hele kleine lampjes gevonden, nog van de modelspoorbaan van mijn vader. Die werden om het huisje gemaakt.
Waarschijnlijk komt er deze winter nog wel wat bij, ik hoorde een lawinehek, een voederbak voor de hertjes en nog wat ander klein spul voorbij komen.
Volgend jaar moet het waarschijnlijk op een groter blad :-)





Fijne dagen vol warmte en liefde voor jullie allemaal. Kijk terug op een mooi jaar en maak plannen voor de ruimte die voor je ligt.
Ik neem een blogpauze voor de rest van het jaar, tot in 2015!

groet,
Christel

8 opmerkingen:

marmarel zei

Geweldig, complimenten voor 'de meneer van hout'!
Groetjes, Marijke

Susan Sondeyker zei

Wow chapeau hoor Meneer van het hout, het ziet er werkelijk betoverend uit en zoiets vinden de kids toch veel leuker neem ik aan als de Action huisjes ;). Super hoor zo'n handige papa en man. Geniet van de vakantie en hele fijne feestdagen gewenst en een te gek 2015! Knuff van een nachtbraker ;)

Tinie zei

Prachtig!! Ik zag hem al in het echt. Supermooi. Lieve groetjes Tinie

kreamade zei

Wat een leuk huisje! Fijne dagen en alle goeds voor 2015! gr. Hennie

Nappi Poppenkleertjes zei

Wat prachtig gemaakt allemaal. Een plaatje om bij weg te dromen!
Vanmiddag ben ik verrast door een plaatje van het huisje. Ja...de postbode is geweest. Echt een hele leuke verrassing Christel. Ik ben er heel blij mee. Kijk maar op mijn blog! Heel erg bedankt voor het lieve pakje.
Ik wens jullie ook hele fijne feestdagen en een goed 2015.
Groetjes, Jannie

lien zei

Ah wat een knus huisje, daar zou je toch zo op vakantie willen?

Unknown zei

Wow! Het huisje is helemaal het einde! Alvast fijne dagen! Groetjes, Lotte

Elizabeth zei

wat prachtig. Zit al een poosje te denken of ik eens een huisje zal maken. Misschien probeer ik ook nog een keer zoiets, maar zo mooi als deze wordt ie niet.