maandag 10 september 2012

Dit weekend (10)

Dit weekend vierde de grote dame alvast haar 7e verjaardag, ook al is het morgen pas echt zo ver.
Dus werden er veel cakjes in kleine vormpjes gemaakt. Zo leuk om te doen! Het schijnen eigenlijk bonbonsvormpjes te zijn... Meteen ook de traktatie, in een kant en klaar doosje, voor school dinsdag.
Daarnaast natuurlijk versierd, de naamslinger was vorig jaar al gemaakt dus dan hoefde niet weer. En met dit heerlijke weer kon alles in de tuin, heerlijk!

Daarnaast was het nog startzondag in de kerk, waarbij de meneer van hout voor werk was ingeschakeld. Hij zaagde 115 deurhangers voor de kinderknutselactiviteit en een boom van 1.60 hoog die het hele jaar terug zal komen.

Ikzelf mocht kinderen schminken bij de kinderactiviteiten, mooie gelegenheid om alle oefening van de cursus nog weer eens voorbij te laten komen. Nee, helaas, geen foto's van het schmincken, mijn eigen dames komen niet herkenbaar voor op mijn blogfoto's, laat staan de kinderen van iemand anders (maar jammer is dat wel, er zaten mooie kunststukjes bij...)

En nu? Een werkweek, trakteren op school, een kinderfeestje, vossenjacht op school... wat was vakantie toch fijn, zucht!

Fijne week,
Christel

Geen opmerkingen: