woensdag 10 april 2013

Haar dingen

De dames zijn toe aan nieuwe haarbanden vonden ze zelf en ik kan het wel met ze eens zijn. De rek eruit, afgebladderd, niet de juiste kleur en ga zo maar door. Automatisch kijk ik dan bij de HEMA, een van mijn favoriete winkels. Dat viel wel wat tegen, om wat origineels te krijgen vond ik er ook een flink prijskaartje aan hangen. Ik ging voor de bijl met 1 voor allebei maar nam me voor dat het anders zou moeten kunnen.
Niet veel later vond ik bij een andere winkel 2 haarbanden voor  €1,-, 2x roze of 2x paars. Of allebei natuurlijk, wat ik deed. Vervolgens ben ik gaan zoeken wat er nog in huis was (veel!). De dames zijn helemaal tevreden en blij en ik dus ook. Alleen over de kwaliteit van de foto's ben ik minder tevreden, wat zijn haarbanden nare dingen om goed op een foto te krijgen!!!!


 
Warme groet,
Christel

6 opmerkingen:

Gewoon Elise zei

Ze zijn hartstikke leuk geworden!! Daar zijn je meiden zeker blij mee!

Groetjes Elise

Carla Killens zei

Prachtig!
Plak je het met secondenlijm?
Ik zou je idee willen na-apen...
Liefs!

Nicole Maaksels en meer zei

Ach ja, het hoef niet duur te zijn. En zo heb je ├ęcht iets origineels! leuk gemaakt, met het lijmpistool geplakt, neem ik aan?

Christel zei

Lijmpistool inderdaad, secondelijn vond ik eng met die haren in de buurt. Af en toe zit er wat haar vast in de knopen maar dat lijkt de dames niet te deren..
Iemand een idee hoe ik een berichtje van jullie kan beantwoorden?
groetjes
Christel

Carla Killens zei

Als ik een gerichte vraag stel kom ik altijd zelf terug kijken ;-)
Het lijmpistool dus, dank je wel!
Je kan altijd antwoorden op de blog van de vragensteller zelf
Liefs!

Marina zei

Super mooi, echt meidenspul!