zaterdag 5 april 2014

Jarig

Het wordt steeds moeilijk om een verjaardagskado voor de dametjes te verzinnen wat we zelf kunnen maken, ze hebben al zoveel!
Gelukkig kon ik wel weer los bij het kinderfeestje. De meisjes (jawel, echt geen jongens) moesten een tasje mee naar huis vond de kleine dame. Oké maar dan wel een zelfgemaakte. Dus koos ze met de grootst mogelijke zorg 6 stofjes uit de kast. 'Er komen 5 kinderen mama maar ik mag er ook 1 hè?'. Ja hoor, dat mag. En bij ieder stofje wist ze ook precies voor wie het bedoeld was. Leuk om te zien!
Bij het maken van de tasjes had ze de belangrijke taak (die ze zichzelf had toebedacht) om de spelden op tijd uit de stof te trekken dus zo werden het ook echt haar tasjes. Zakje elfenkoekjes erin en de knutsel van het feestje en iedereen is tevreden.


 
Ook voor deze kleuters zaagde de meneer van het hout hun eerste letter en net zoals bij de grote dame werd het eindresultaat totaal verschillend per kind:

Groet,
Christel

3 opmerkingen:

Rianne zei

Helemaal leuk!

Gaaf dat ze inderdaad met zo veel zorg de stofjes zo persoonlijk uitkiest :) Heerlijk!

kreamade zei

Heel leuk gedaan!!! gr. Hennie

Tinie zei

Oh, wat ontzettend leuk en zo gaaf dat ze zelf uitzoekt welk stofje voor wie geschikt is. Heerlijk dat meidengefrobel. Lieve groetjes Tinie