dinsdag 5 mei 2015

Zand, zand, zand

Alle weersvoorspellingen trotserend vonden wij dat we vanmorgen best naar de zandverstuiving konden. Het waaide hard en warm, het zand vloog om onze oren en boven alles was het prachtig!

De kleine dame waande zich op onontgonnen terrein; ze zag geen voetstappen en ging er vanuit dat daar nog nooit iemand was geweest. Heerlijk, zo'n blik.

De grote dame ging op in de natuur, zo mooi vond ze het.
 

 
We maakten kunst van dennenappels
 
 
En voordat de zware buien vielen waren wij, na een heerlijke picknick, kikkervisjes vangen en in een aantal bomen klimmend, weer thuis (met overal zand, ;-) )
 
Hoe was jouw Bevrijdingsdag?
Groet,
Christel
 

2 opmerkingen:

j van parera zei

Mooi Christel. Ik ben daar als kind ooit eens een keer geweest en je waant je echt in ongerept. Manlief was werken en ik heb een spelletje monopolie gedaan met m'n meiden en heerlijk zitten website/weblog/instagram/facebookfreubelen. Straks lekker lasagne maken en dan is de dag weer om.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Wat een heerlijke dag zo samen met je gezinnetje! Optimaal genieten is dat.
Ik was met manlief naar het Amerikaans Militair Kerkhof in Margraten en keek naar de gezichten achter de vele kruizen/graven van de mannen die hun leven lieten voor onze vrijheid. En daarna zijn we boodschappen gaan doen in Duitsland ;). Knuff!