zaterdag 16 januari 2016

Afscheid

Sommige dingen moeten bij mij wat sudderen. In mijn onderbewuste ben ik dan blijkbaar ergens mee bezig, een besluit, een keuze. Het suddert, wordt gefilterd, nog eens heroverwogen... En dan komt er een inzicht of soms ook een schop onder mijn kont.
Die schop was er gisteren, op een enorm inspirerende dag over het naar het volgende niveau brengen van je eigen bedrijf.
Mijn valkuilen zitten bij het maken van keuzes en stellen van prioriteiten. Dat wist ik echt al wel hoor, maar de manier waarop het hier gezegd werd was wel heel verhelderend.
Al langer merkte ik dat het te veel is, een blog hier met daaraan een facebook-pagina, een zakelijke pagina met blog en facebook, een privé Facebook en dan nog iets bijhouden voor de speelotheek. Het schrijven is niet zozeer het probleem maar als ik het doe dan wil ik het ook goed doen. Dus 2 x per week hier iets bloggen en dan dus iets gemaakt of gedaan hebben, reageren op wat anderen doen, een plan maken enz.
Het combineert niet meer...
Dat doet wel een beetje pijn want Hout&Draad is wel een beetje 'mijn kindje', mijn eerste zichtbare stap naar mezelf laten zien, een tijd lang mijn stok achter de deur om weer creatief te zijn.

Op dit moment kies ik ervoor mijn bedrijf alle aandacht te geven en daar mijn creativiteit op los te laten.
Ik blijf zo af en toe mee lezen en reageren, ik zeg ook niet dat ik nooit meer terugkeer hier. Het blog blijft bestaan, wie weet wat de toekomst brengt.
Voor nu dus niet meer hier, af en toe nog wel wat creatiefs via instagram.
Dank voor al jullie reacties en lieve woorden, de kadootjes via allerlei wegen in welke vorm dan ook!


Warme groet,

Christel

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Zucht....ik zie ons nog zitten op zolder; ideeën opdoen, logo bedenken, website ontwerpen....
Succes met je bedrijfje! Goede keuze denk ik....
Liefs Nance

Susan Sondeyker zei

Snap het lieve Christel er gaat bij mij ook heel veel tijd in mijn Tante Betsy blog zitten en soms moet je keuzes maken. Ik blog nog een keer in de week op mijn creatief blog en bijlezen lig ik al helemaal mee achter bij anderen. Dikke knuffels ennuh you go girl!

lien zei

Soms moet je keuzes maken, jammer! Maar heel veel succes met je bedrijfje!!

Nappi Poppenkleertjes zei

Ach Christel, wat jammer vind ik dat. Maar ik begrijp het wel, hoor. Soms is het gewoon te veel. Die insteek ken ik, dat als je iets doet je het wel goed wilt doen, en anders maar niet.
Ik respecteer je besluit, maar zal je missen!
Heel veel succes met je bedrijf, ik weet zeker dat het een succes is/wordt!
Liefs (en geef de dames een knuffel van me) Jannie

marina zei

Succes... ik ga je volgen op FB

Margriet Post zei

Heel veel succes!

lien zei

Nog bedankt voor je leuke Valentijnskaartje!!! Heel lief! Groetjes Carolien

MeMaree zei

Herkenbaar dat je het liever goed wilt doen, dan halfbakken. En ontzettend goed dat je knopen doorhakt en nu eerst maar eens voor je bedrijf gaat. Succes ermee!

المثالية للتنظيف zei

المثالية
شركة المثالية للتنظيف بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف