zondag 14 oktober 2012

Dit weekend (14)

Dit weekend (en de dagen hiervoor) stonden in het teken van rommel. De meneer van hout had nl. bedacht dat ik meer werkruimte nodig heb. Dat had hij heel goed bedacht alleen het betekende dat alles uit de knutsel/rommel/computer/administratie kamer moest. Alles en dan ook echt alles en dat is heeeel veel. Donderdag op mijn werk overviel hij me dan ook door te melden dat de kamer leeg was (en dat ik een soort hamster ben) en de vloer erin lag. Aan mij de taak om alles weer een plekje te geven en uit te zoeken of het ook echt weer de kamer in moest. Dikke vrienden met de oud papier container dus en veel knopen doorgehakt, weggegooid enz.
De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik voor de 'na' foto nog 1 flinke stapel aan de kant heb gelegd die ik nog moet uitzoeken. Maar ik wilde de foto's zo graag laten zien, zeker na alle vragen op mijn persoonlijke FB pagina.
voor

ook voor
 
Na, veel extra werkblad

Na, ruimte!!
 
 
En meer plek voor een deel van de vele boeken in dit huis, geen dubbele rijen meer!
 
Het inspireerd wel hoor, zoveel ruimte om dingen ook even te laten liggen om uit te proberen. De dametjes hebben ontdekt dat ze tegelijk met mij nu boven kunnen knutselen en vinden dat nu (nog) heel interessant.
 
Groet,
Christel

5 opmerkingen:

Rianne zei

Heeeeeeerlijk!! :)

Nancy zei

Wow wat n ruimte!dat je erveel creatieve inspiratie op mag doen. Xn

Nicole - Maaksels en Meer zei

Oh super! Meestal ben ik er niet zo blij mee dat mijn vent beslissingen voor mij neemt maar ik dit geval zou ik heel erg blij zijn! Mijn werkplek is de keukentafel en al mijn "zooi" zit in opruimbakken die her en der staan. Ik kan dus alleen maar dromen van zo'n fantastische werkplek.
Trouwens, als je iets heel erg leuk gehaakts wil hebben, dan valt er met mij wel te swappen hoor!
Groetjes, Nicole

HS zei

O zalig!Heerlijk ook de stimulans van je man. Mooie inspirerende ruimte geworden!

Kris zei

Heerlijk opruimen! Hebben we niet altijd zin in, maar als het klaar is....mmmm...kunnen we weer lekker rommelen :)