dinsdag 7 mei 2013

Kweken

Dit voorjaar sloopten wij op een boerderij wat kuubskisten en pallets schreef ik al eerder. Dit kwam samen met bezoek van een lieve vriendin en haar dochter die ons zaadjes kado deden. De bonen sloegen super goed aan,


de andere plantjes (bloemen, sla, kruiden) hadden wat meer zorg nodig. Eindelijk ging er wens van mij in vervulling. De meneer van het hout maakte van het kuubskistenhout een kweekbak voor mij! Het plastic voor de deksel lag nergens meer dus dat moest toch echt worden gekocht, maar ik ben er super blij mee!! Nu onze oogst afwachten..
 
Wat zaai jij zoal?
 
 
Warme groet,
Christel

6 opmerkingen:

Esther Hagen zei

super gedaan!! Wat ik zoal zaai? verschillende soorten tomaten en komkommers, vele soorten bonen en drachtplanten
Groet Esther, Espiratie.blogspot.com

Lifestyle by Marion zei

Leuk! Niets lekkerder dan eigen gekweekte groenten en kruiden, veel succes met alle plantjes. Dit jaar heb ik eigenlijk niks, maar ik heb voorgaande jaren tomaatjes, kruiden, pepertjes en paprikaatjes gehad.

Ellen zei

Wat een mooie kweekbak, daar zullen je plantjes goed in groeien.
Wat ik zoal zaai? Van alles, wij hebben een volkstuin.

Groetjes Ellen.

Maaks-Els zei

Wat gaaf!! Ik heb dit jaar voor ht eerst groente in de tuin: sla, broccoli, bloemkool, courchette en bieslookknoflook. Daarnaast hebben we aardbeien en appelboompjes (maar die geven dit jaar nog geen appels, gelukkig genoeg appel-pluk-boerderijen in de buurt).

mANdarien zei

Hallo, wat tof gedaan die bak ! Bij ons groeit er momenteel alleen rabarber. Onze tuin moet namelijk eens grondig aangepakt worden. Hopelijk lukt het dit jaar toch nog om courgetten en pompoenen te kweken.

Thomas zei

Mooie kas heb je daar gebouwd! Ik ben dit voorjaar voor het eerst begonnen met zelf kweken en heb van de zomer goed kunnen genieten van alle groenten en kruiden op tafel, echt een aanrader dit zelf te gaan doen!