woensdag 8 januari 2014

2014

Mijn eerste blogje dit jaar dus voor jullie allemaal een mooi jaar gewenst! Ik hoop natuurlijk ook dat jullie fijne feestdagen hebben gehad en een lekkere kerstvakantie (voor wie die had).
Wij waren een week naar de sneeuw, foto's volgen later. Even wennen om weer terug te komen, het was daar niet koud maar hier vroeg de kleine dame of het al lente was, of Nederland de winter had gehad toen wij in Oostenrijk waren. En het is hier zo lang donker... in Oostenrijk is het om 7.30 's morgens licht en dan is het hier wel somber hoor, in de auto naar mijn werk.

Van voor de kerst hadden jullie nog iets van mij tegoed. Ik mocht Jessica van Jes Tekst helpen met haar kerstattentie voor haar klanten. Ze begon een jaar geleden als freelancer, stoer! Ze bedacht wat ze wilde geven en ik mocht daar een creatieve en knalroze twist aan geven. Wat leuk om te doen!

 
Groet,
Christel


4 opmerkingen:

Tinie zei

Lieve Christel, ik wens jou en al jouw dierbaren ook een mooi, liefdevol en gezond 2014.
Leuk dat je een attentie mocht maken en daar al je creatieve uitspattingen op los kon laten. Tof hoor! Tot gauw, lieve groetjes Tinie

Jessica zei

Nogmaals dank Christel! Mijn brownies in de pot met persoonlijke noot zijn erg goed ontvangen door de opdrachtgevers! Liefs, Jessica

kreamade zei

Daar mag je trots op zijn! Het ziet er hartstikke leuk uit! Dat valt op tussen andere relatiegeschenken!! gr. Hennie

Nuendan zei

Welkom in 2014! Ik hoop dat we weer lekker kunnen gaan genieten van je blog.