vrijdag 17 januari 2014

Iets 'moeten' maken...

Ken je dat.. dat je na een dag (of week) werken even iets 'moet' maken? Ik heb dat regelmatig. Mijn werk bestaat uit veel praten en soms lijkt dat tot helemaal niets te leiden. Niets lekkerder om dan achter de naaimachine te gaan en iets concreets te  maken, iets wat af is, wat ik kan bekijken en in handen kan hebben.
Zo maakte ik woensdagochtend een kadotasje op verzoek van de kleine dame. Zij had haar eerste kinderfeestje en dan ook nog van een van haar liefste vriendinnetjes. Op weg naar school was ze bozig want voor de grote dame maak ik die wel en voor haar niet en nu is het zeker te laat! Nee hoor, kan best.


Vervolgens heb ik meteen een soort voornemen waargemaakt; eindelijk eens gaan rommelen met het inzetten van een rits. Ik had er al wat over bekeken, in mijn hoofd een plan gemaakt en een restje stof en een (oude) rits lagen er natuurlijk ook wel. De voldoening van dat ik het heb gedaan en dat het ook nog redelijk is gelukt zijn groot!


Ik weet best dat het niet helemaal goed is en best netter kan maar ik ben er voor een eerste poging blij mee (en de dametjes ook, ze zijn in strijd over wie 'm mag hebben..)

groet,
Christel

2 opmerkingen:

kreamade zei

Leuk gemaakt, allebei! En inderdaad gewoon proberen... gr. Hennie

Tinie zei

Heerlijk zeg dat je dat zo ff maakt. Ik kan totaal niet overweg met de naaimachine. Vindt het daarom des te leuker om te zien hoe anderen het doen.
P.S. hoorde dat mijn berichtje over was gekomen! Ik vind het heel lief van je.
Lieve groetjes Tinie