maandag 10 maart 2014

feestje

De grote dame was jarig in september, toen zat ze net drie weken op haar nieuwe school. Een feestje, en dan vooral het kiezen wie uit te nodigen, was op dat moment wel heel ingewikkeld. We stelden het uit (en uit en uit en uit...). En toen was het al februari en had ze nog geen feestje gehad... dat was natuurlijk ook niet de bedoeling. Dus in actie, er moest een avonturenspeurtocht komen, thee met allerlei lekkers en natuurlijk iets te knutselen.
 
De meneer van het hout zaagde voor iedereen zijn of haar letter, gecombineerd met alle knutseldingen in huis gingen de dames en heer helemaal los.
 
 
Voor wie klaar was, was er een fotolijstje (over van deze opdracht , dat is lang geleden!)
 

Mooi om te zien hoe verschillend ieder kind te werk gaat en dus ook een verschillend eindresultaat krijgt.

Nu maken we ons op voor de verjaardag van de kleine dame...nog even inspiratie voor een 5-jarige zoeken... (de wensen zijn nu paardrijden, ballet, eten in kleine pannetjes een speurtocht en knutselen en dat op één middag met zo'n 15 meiden.. zucht, daar moeten we nog even aan schaven)


groet,
Christel

3 opmerkingen:

Carolien zei

Wat zijn die letters een leuk idee. Ik ga het onthouden voor als we hier een kinderfeestje houden.

kreamade zei

haha, dat wordt wel erg veel voor een feestje! Heerlijk hè? Kijk eens op mijn blog, pas een feestje gevierd voor een 5-jarige dame. gr. Hennie

Jessica zei

15 kinderen??? Ik zou zeggen 5 en het begint er op te lijken ;-)
Broodjes bakken boven het vuur blijft een enorme hit hier.