vrijdag 14 november 2014

Pinterest en de Winterfair

Eén van de eerste dingen die ik zag op Pinterest waren deze dennenappels


die staan in een laagje kaarsvet met een lont eromheen. Zo kun je ze gebruiken al aanmaakblokje als je vuur wilt maken. Als proef gaf ik er vorig jaar sinterklaas 1 cadeau, maar toen ik deze zomer vroeg of het had gewerkt werd er opgebiecht dat hij ze nog niet had gebruikt omdat hij het zonde vond. Daar krijg ik dan wel een grote glimlach van. Een deel van wat ik toen maakte stond er nog en met een Winterfair op de school van de grote dame voor de deur bood ik ze daar aan. Gelukkig wilde ze ze daar hebben. Nu nog even zo verpakken dat mensen snappen wat het is en gaan kopen...
Ik probeer van mijn voorraad af te komen, om ruimte te creeëren. Op dit soort momenten ben ik echter wat blij dat ik voorraad heb. Zo kan ik iets geven op terwijl het me nog niet lukt iets nieuws te maken.

groet,
Christel

2 opmerkingen:

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Mooi toch dat je die kunt weggeven. Maar je geeft vast veel andere immateriële dingen weg (heb ik al eens omgesomd ;)). Knuff!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh lieverd ik heb je nog niet persoonlijk bedankt voor je lieve envelop vol met verrassingen. Je gehaakte bloemetjes en hartjes komen op mijn nog te pimpen roze omslagdoek! Helemaal super en ook dat gevilte hartje is bjoetiful! Heel erg bedankt voor je lieve leuke post. Dikke knuffels!