donderdag 6 november 2014

Verrassing x 2!

Er kwam post en dat knalde nogal op de mat. Gelukkig was er iemand in huis die het voor me kon oppakken. Een pakje zonder afzender, overduidelijk aan mij gericht maar zonder Hout&Draad erbij... de kleine dame was minstens zo nieuwsgierig als ik..

Wat er uit kwam?
Dit;
Superblij, ik heb het nieuwe boek van Ingrid gewonnen, Vive la Vie. Gewoon door een reactieformulier in te vullen bij de Knippie. Wat een kadootje, wat een super leuk boek waar ik een blij gevoel van krijg. Ingrid, dank voor het opnieuw maken van zo'n lekker boek!

En daar hield het niet mee op (krijg er rode wangen van) want via de FB-groep van de geefmaand gaf zij een kunstwerk weg, dat werd verloot onder degenen die reageerden. Ik reageerde en won.. mocht zelfs kiezen. Ik koos deze

 
Hoe gaaf is dat! En passend bij de dames in dit huis... Het is geefmaand maar ik lijk vooral te krijgen...wat een luxe, wat een feestje!


groet,
Christel

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is je gegund hoor!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Whahaha prachtig toch die twee kado's zijn je op het lijf geschreven. Dat geweldige boek van Ingthings daar ga vast hele leuke dingen uit maken en haken :). En dat schilderijtje heb je heel mooi uitgekozen! Ga er maar gewoon lekker van genieten! Dikke knuffels!

lien zei

Wow, dat is nog eens leuke post!! Je hebt het verdiend! Het boek van Ingthings staat op mijn lijstje voor Kerst! Liefs Carolien

Els04 zei

Tof!!!
Enne: een tijdje geleden zag ik een boek over HSP in de kringwinkel! Ik kocht het, vulde de test in (moest maar 1 ding niet aankruisen) en las het boek. Zo herkenbaar, zo mij!
Het is iets moois en iets lastigs....
Merci!