zondag 6 december 2015

Sinterklaas

Na weken Sinterklaasjournaal kijken en verhaallijnen volgen (dit jaar met extra alertheid over kleuren en vegen) begint het feest voor mij pas echt met dit


het jaarlijkse feestje met mijn broer op een school. Of zoals de meneer van het hout zei; het is één grote improvisatie of niet? Zeker wel en blijkbaar houd ik daarvan.

Daarna pakjesavond met de nichtjes en het neefje en oma, leuk om te zien hoe de dynamiek verandert nu ze wat groter worden. Nog altijd 2 'gelovigen' maar die worden er ook ontspannener.


En dan ook nog gisteravond met de opa en oma. Ze hebben intens genoten.
Toegevoegd aan ons huishouden zijn lego-friends, knutselspullen, topmodel spullen en natuurlijk ook boeken, spelletjes en nuttige dingen


Bijzonder was dat de grote dame in een aantal kleine complotten zat dit jaar en daar intens van genoot. Ze genoot de hele avond nog na dat haar geheimpjes waren gelukt!

En nu? Een heerlijk ontspannen zondag omdat ze spelen, knutselen en puzzelen met al het nieuwe.

Fijne dag!
Christel

2 opmerkingen:

Mirjam zei

Leuk, he? Wij hebben het gisteren ook gevierd, met een beetjewelbeetjenietgelovige en een die echt niet meer gelooft. Wat een heerlijk feest blijft het. :) Fijne zondag!

Jannies Hobbyhoek zei

Wat leuk is dat, een echt "kinder"feest waar de groten net zo van genieten!
Mooi dat er een zondag achteraan kwam, ik weet nog dat mijn kinderen bijna niet naar school te krijgen waren...te weinig slaap en te veel speelgoed, :-)))
Groeten, Jannie