zaterdag 10 maart 2012

jarig...

Over bijna 3 weken wordt de kleine dame 3. Ze is daar zelf helemaal vol van maar voor ons is het steeds weer zoeken. Want met een grote zus is er al zó veel speelgoed in huis en we houden niet zo van onzin-speelgoed. Dus wat wordt het deze keer? Nu wordt het houten keukentje (gekocht...nu snappen we niet dat we het niet zelf gemaakt hebben maar toen waren we nog niet zo ver, jammer) hier in huis eindeloos gebruikt, door beide dames. Dus een uitbreiding hierop? De meneer van het hout dook de schuur in, regelde wat nieuwe oude houtjes want de voorraad raakt ook hier wel eens op, en maakte eerst kistjes
Maar ja, alleen kistje? Nee dus, dus een winkelstelling erbij!
Nu is het af? Nou ja, dat moet nog blijken want nu hebben we nog bijna 3 weken om er dingen bij te verzinnen.

Prettig weekend!
Christel

2 opmerkingen:

Readkapke zei

Oh wat geweldig! Als ik er ruimte voor had! En de kroontjes zijn ook mooi zeg! Ik zal je eens even volgen want ben benieuwd wat er allemaal in die kistjes komt! Enneh, die kerstkaarten, als je goed kijkt zie je dat ze er nóg steeds hangen, dat bedoelde ik!

Christel zei

Wat leuk dat je me wilt volgen. De ruimte die het winkeltje inneemt valt nog wel mee, daar hebben we bewust naar gekeken. Niet alle kisjes zullen vol worden met nieuwe dingen, ze hebben ook al zoveel keukenspullen... maar er komt zeker nog wat bij!