vrijdag 16 november 2012

Hartjes

Af en toe (veel te weinig) knutsel ik een avondje met vriendinnen. De laatste keer begon een van hen met het breien van een hartjesdeken, op de avond zelf kwam ze, door al het geklets, tot een half hartje ofzo. Sindsdien vragen we regelmatig hoe het is met de hartjes, maar helaas, geen resultaat. Nu wordt zij komende week 40 en nodigde ons uit voor een etentje. Geen feestmutsen, toeters of slingers, ze is niet zo van dat soort dingen... Maar een beetje plagen mag best toch?
Dus maakten wij voor haar een hartjesdeken! We togen naar de A. en kochten een plaid en vervingen het vilt (wel heel kostbaar voor het grapje wat we hadden bedacht) voor fleecesjaals in de juiste kleuren. Want tja, helemaal zelfgemaakt was ook leuk geweest maar zoals vaker gingen we dat niet meer halen...
En dan heb je zo'n projectje waar je druk mee bent maar niet over mag bloggen in verband met meelezers, zo jammer! Het plaid is gegeven gisteravond tijdens een supergezellig etentje dus nu mag ik er over schrijven en laten zien, gelukkig maar. (zo zijn er trouwens wel meer projectjes op dit moment, helemaal niet handig :-)
Fijn weekend!
Christel

ps. natuurlijk heb ik het kleed nog netjes gestreken en mooi ingepakt maar toen was het al te donker om daar nog foto's van te maken.

5 opmerkingen:

Nicole - Maaksels en Meer zei

Jaaaa, leuk hoor! Dat zijn dingen die je de rest van je leven blijven achtervolgen hahaha.
Ik vind de deken heel erg geslaagd, die zou hier op de bank ook niet misstaan. Gelukkig komt er voor elk project een tijdstip dat je het wereldkundig kan maken.

Maaks-Els zei

Gaaf!

Kris zei

Leuk!

Tinie zei

Zeker een geslaagd cadeau. Ze is er idd helemaal weg van. Het was trouwens ook een geslaagde avond, toch? Zie je hopelijk gauw weer. Lieve groet, Tinie

Anoniem zei

Je zult toch zo'n deken krijgen van zulke vriendinnen.

Heel blij!!

Dikke knuffel,
Gisela