zondag 13 juli 2014

Boom

Toen de kleine dame zich ruim 5 jaar geleden aankondigde wilde ik een boom op haar kamer. Die zag je toen nog niet zoveel als de jaren sindsdien en we wilden geen sticker. De meneer van het hout en ik waren toen veel minder met onze creativiteit bezig dus zelf maken was zeker minder vanzelfsprekend. Ondanks dat maakte de meneer een boom en ik de blaadjes. Maar toen mocht nog niemand weten dat het een meisje werd dus zaten er ook andere kleuren blaadjes tussen. Na ruim 5 jaar was het herfst geworden voor de boom, de blaadjes lieten her en der wat los en waren aan verfrissing toe. En tja, als je dan 5 bent mag het nog roze (en uiltjes want daar had ik nog zulk leuk papier van liggen)
Mooi fris is 'ie nu weer, om er voorlopig tegenaan te kunnen.
En eindelijk kan ik 'm dus van mijn to do-lijstje afstrepen, ook fijn!
 

 
Slinger van cupcakes, van vogelhuisjes en kleine vogelhuisjes door de kleine dame zelf geknutseld uit pakketjes van de A.
 
Ik neem even vakantie, niet dat er niets meer gebeurd maar daar blog ik dan later wel over. Even de blik verruimen, meer buiten leven, andere avonturen... tot later deze zomer!!
 
groet,
Christel

3 opmerkingen:

j van parera zei

Fijne vakantie.

kreamade zei

Erg leuk! Geniet van je vakantie!! Heerlijk om dan even een pauze te nemen. gr. Hennie

Anoniem zei

Ha Christel, hartelijk dank (mede namens de Gambiaanse kinderen, dat weet ik zeker) voor de ontzettend leuke stickers. TOP!!!