vrijdag 15 augustus 2014

Recyclen en spelen

Volgens mij schreef ik al eerder over het spel Kubb wat de meneer van het hout maakte. Nu ontdekte hij bij zijn nieuwe baan ook Molkky, ook een spel met blokken om te gooien, makkelijker gooien en hoofdrekenuitdaging. Leuk natuurlijk maar 2 spelen mee op vakantie is wel heel veel houten blokken.
Het begon met het maken van een eigen versie van Molkky

 
en al makend bedachten de grote dame en de meneer van het hout dat met wat aanpassingen en extra blokken Mollky en Kubb allebei gespeeld konden worden.

 
En toen moest het natuurlijk nog een beetje handig ergens in gedaan worden. Gelukkig lagen er nog restjes die flink stevig waren en tegen wat gras en modder kunnen.

 
Iemand die zijn/haar spijkerbroek herkend? ;-)
 
 
Zoals je begrijpt was dit vóór de vakantie en zien zowel het spel als de tas er iets minder netjes en schoon uit nu. Betekend natuurlijk weer wel dat het ook flink gebruikt is!
 
groetjes
Christel
 
ps. ik lig nog steeds grotendeels plat, kon ik maar zitten dan kon ik tenminste achter de naaimachine ofzo.... Gelukkig krijg ik dinsdag van Tinie een haakworkshop aan huis. Lief hè? Dat hoop ik wel liggend te kunnen...
 

3 opmerkingen:

Rianne zei

haha JA ik denk dat ik de broek herken :)

Hoe dan ook; ik ben wel benieuwd naar het spel eigenlijk... Hoe werkt het?

Ik hoop dat je lijf snel weer gaat opbouwen...

xx

j van parera zei

Lig je plat? Vervelend hoor. Zeker wanneer je altijd graag bezig bent:-(.
Wij hadden nog nooit van Kubb gehoord, totdat we laatst op bezoek waren bij vrienden op de camping: het werd overal gespeeld! Grappig hoor. En ja, wij ( die vriendin en ik) hebben het over de meneer van t hout gehad: dat ie wel gek zou zijn als hij t niet zelf zou maken. ...

re-saar-cle zei

Wat een grappige tas! Een mens zou bijna gaan hopen dat ie uit z'n jeansbroek barst om die tas na te kunnen maken...