dinsdag 9 december 2014

Feestje!


De grote dame was jarig, in september al maar ja.. die rug van mij... we stelden het feestje dus nog even uit. Nu was het lang genoeg uitgesteld vond ze zelf dus schakelde de meneer van het hout mijn broer in en maakten we een plan. De meneer van het hout is ook nog ski-leraar op een indoorbaan, dus een activiteit was snel gevonden! Langzamerhand werd het skiën op de baan een thema, 'winter'.  Dus zochten we in kasten en dozen naar boompjes, skies, sleetjes, wit tafelkleed, sneeuwpoppen enz. om de tafel en die hoek van de kamer aan te kleden.

Na het skiën op de baan met elkaar Kaiserschmarn eten (dat maakt oma, de moeder van de meneer van het hout, origineel Oostenrijks, die Kaiserschmarn dan, niet zijn moeder ;-)) en marshmellows boven het vuur buiten.


Als einde van het feestje kregen alle kinderen een sneeuwpop mee naar huis van chocomel met mini marshmellows (bron Pinterest)

 Warme groet,
Christel


5 opmerkingen:

lien zei

Wat een leuk weggevertje met die marshmellows. Kijk, zo'n winters feestje had je in september niet kunnen doen :)

Nuendan zei

Volgens mij is het een geslaagd feestje geweest. Hmm, van die marshmellows krijg ik zin in warme choco.

kreamade zei

Ziet er echt heel leuk en sfeervol uit!! Gezellig. gr. Hennie

Els04 zei

geweldig!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Mmm kaiserschmarn lekker. Ik neem het wel eens mee uit Duitsland, zo'n zakje waar je dan nog iets aan toe moet voegen. Heerlijk vind ik dat, maar het originele recept uit Oostenrijk zal vast nog lekkerder smaken ;). Fijn dat het een geslaagd feestje was voor dochterlief. Knuff!