zaterdag 6 december 2014

Surprise

Thuis doen we nog 'ouderswets' Sinterklaas, de kleine dame is 5 en lijkt nog volop te geloven. Pakjesmoment vallen op zaterdagavond en zondagmiddag dit jaar, de meneer van het hout moest gewoon werken vrijdagavond. Hij speelde op datzelfde werk trouwens al spontaan zwarte piet woensdagmiddag. Kwam ik toch nog wat in de stemming omdat ik hem mocht schminken ;-)

De grote dame trekt op school lootjes. 'Weer een jongen' verzuchtte ze. Vorig jaar was dat ook al het geval. Gelukkig weet ze de weg op mijn Pinterest borden en kwam ze al snel uit bij een drumstel. We hadden dan ook maar 2 aanwijzingen; drummen en voetbal. Vriendin S. bleek van haar zoon een drumvel te hebben bewaard toen hij nieuwe op zijn drumstel zetten en vriendin G. heeft een man die drumt en nog wel een paar oude stokken had. Dat gecombineerd met wat karton, lijm en de uitgelezen Voetbal Internationals van de meneer van het hout werd het dit;Doordat het drumvel doorzichtig was moest er wel een dubbele bodem in, anders was het niet leuk.
Grote dame helemaal tevreden, hopelijk de ontvanger ook. Ze dacht van wel in ieder geval.
Zelf kreeg ze een geweldige skibaan, helaas geen foto's want die had flink geleden onder het verwijderen van het kadootje.

De kleine dame mocht ook op Pinterest snuffelen en zag een gehaakte Sinterklaas en Zwarte Piet. Ik kreeg dan ook meteen de opdracht 'die kun jij wel even maken mam'. Nou nee, dat kan deze mam dus (nog) niet.  Vriendin S. loste dat op door hier het laatste setje te regelen

Kleine dame helemaal blij, er wordt volop mee gespeeld.

Warme groet,
Christel

4 opmerkingen:

kreamade zei

Mooie surprise zeg! Wat is het altijd een drukke, maar ook leuke tijd. gr. Hennie

Tartelette Maison zei

Ik vind de Hollandse manier van vieren echt wel leuk. Zo anders dan bij ons. Toffe surprise!

Tartelette Maison zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wat een super surprise hebben jullie ervan gemaakt, daar zal de ontvanger vast blij mee zijn geweest! En hihi die meneer hout als zwarte piet, lief van hem dat hij dat doet alhoewel op de foto kijkt hij niet heel blij hihihi. Knuff!