vrijdag 20 maart 2015

Klein kadootje

De meneer van het hout is weer uit het ziekenhuis, dat was een feestje op zich. Helaas kan en mag hij nog een paar weken niet lopen. Dus in een rolstoel met 1 been gestrekt door ons (rolstoelonvriendelijke) huis. We moeten er allemaal aan wennen. Hopelijk volgen er over een paar weken krukken en wordt het leven daarna weer een soort van 'normaal' (maar ja, wat is de definitie van normaal, dat kan al blogvullend zijn)

Er zijn ook 'normale' dingen die gewoon door gaan; De kleine dame heeft een feestje, een heel leuk feestje van een lief meisje en natuurlijk moest daar iets zelfgemaakts bij. Specifieke wensen had ze ook want in het vriendenboekje stond precies waar dit meisje van houdt. Tijdens een speelafspraak hebben we dat nog even gecheckt en vervolgens kon ze helemaal los in de stoffenvoorraad. Grappig om haar zeer overtuigend keuzes te zien maken, ze wist precies wat ze wel en niet mooi vond. Het formaat was ook duidelijk; de gekozen kadootjes moesten erin passen, zo'n echt kadootjestasje moest het worden.
Goud was alleen wel een probleem, dat lag niet in de stoffenkast... gelukkig was er nog een andere doos en daar was er natuurlijk ook nog wel wat goud!

 
En ze voegde nog een kleine opmerking toe; 'Je moet 'm wel kunnen omdraaien hoor mam!' Gelukkig zei ze dat wel voordat ik begon met naaien ;-)

 
Ze weet zelf zeker dat de jarige het heeeeel mooi vindt. Dat hopen we dan maar. In de tussentijd maak ik me op voor haar verjaardag. Een 'Frozen-feestje' moet het worden. Ik heb al flink gezocht op Pinterest maar mocht je nog tips of ideeën hebben, dan houd ik me aanbevolen. Liever niet met heel veel werk want het is behoorlijk doorwerken om werk/kinderen/huishouden enz. te organiseren op dit moment.
 
Warme groet,
Christel

5 opmerkingen:

Jannies Hobbyhoek zei

Fijn dat manlief weer thuis is, ook al is het wat behelpen.
Met een glimlach las ik het verhaal van de zéér eigen mening van de stofkeuze. Ik zie hier mijn nichtje in terug....
Het is dan ook een prachtig tasje geworden.
Wanneer is je dochter jarig? Misschien heb ik dan wel een passend cadeautje ;-)
Mag ik je adresgegevens via een mailtje?
Groetjes Jannie

Tinie zei

Wow, wat een leuk tasje heb je gemaakt. Gaaf dat het ook omgedraaid kan worden. Ik ben helaas niet zo thuis in de Frozen hype, heb wel onlangs een Olaf gehaakt maar verder kom ik niet. Sorry!! Lieve groet Tinie

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hey lieverd wat fijn dat meneer hout weer thuis is. Dat is dan nog een uitdaging in zo'n rolstoel met een been vooruit. Wat een leuk tasje hebben jullie er samen van gemaakt! Heel veel succes met het organiseren van het Frozen feestje, ik heb er de ballen verstand van ;). Dikke knuffels!
Ps. Fijn dat het engeltje voor meneer hout goed is aangekomen :)

lien zei

Wat fijn dat manlief weer thuis is! En wat een leuk cadeautje heb je gemaakt! Leuk thema frozen. Heb je al eens op pinterst gekeken, staan leuke Olav traktaties, met witte marshmallows die een sneeuwpop vormen!

kreamade zei

leuk tasje! gr. Hennie