woensdag 11 maart 2015

Vlaggenlijnen

Het was al even geleden maar ik naaide weer wat vlaggenlijnen. Puur toeval eigenlijk omdat ik ergens een kant en klaar pakket tegenkwam met hele leuke stofjes. En toen ik daarmee bezig was bedacht ik dat het handig was om er dan nog maar 1 te maken. Pfff... leuke stofjes maar de volgende keer gebruik ik geen pakket meer. Zou makkelijker moeten zijn geloof ik, nou ik vind zelf knippen vele malen makkelijker.
Al met al vond ik het wel weer een lekker en vrolijk werkje om te doen dus er volgen er vast nog meer. Feest voor NOP hoopt ook verjaardagskadootjes te kunnen gaan doen, daar horen slingers bij toch?

Warme groet,
Christel

5 opmerkingen:

j van parera zei

Errug leuk Christel! Ik wordt altijd vrolijk van die vlaggenlijnen. Heb alleen zelf nog niet de ambitie ze te maken. Te veel op m'n thingstodolijstje staan denk😊.
Maar ze zijn leuk. Groen is m'n lievelingkleur, blauw van m'n jongste dochter, roze van m'n oudste dochter, maar de blauw/rode vind ik t leukst!

Zomerkind zei

Ze zijn erg Leuk ik maak ze van papier.

Zomerkind zei

Ze zijn erg Leuk ik maak ze van papier.

LotteHaakt zei

Ze zijn superleuk geworden! Vrolijke stofjes ook! Groetjes, Lotte

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh dat is nu iets dat ik altijd nog eens wil maken. Heb ook al een paar keer naar zo'n pakket staan te kijken, maarreh heb natuurlijk ook zelf stofjes ;). Maar zoals ik hier al lees is dat dan beter aan te raden als zo'n pakketje.
Chapeau dan toch voor je doorzettingsvermogen en je mooie slingers! Knuff!