zaterdag 31 oktober 2015

Geefmaand November

Het is morgen November en op een aantal plekken kun je lezen over Geefmaand November, ooit gestart door verdubbeldame. Vorig jaar deed ik ook mee.
De bedoeling is dat je een maand lang 'geeft' zonder er iets voor terug te verwachten.
Hier legt zij duidelijk uit wat de bedoeling is, wat je kunt doen en natuurlijk kun je er ook je eigen invulling aan geven.
Doe jij mee?

 
Ik ben benieuwd of jij hier plannen voor hebt, wil je mee doen en hoe dan?
 
Groet,
Christel

3 opmerkingen:

Mirjam zei

Ik doe voor het derde jaar mee, zou het niet willen missen. Ik ga in ieder geval iedere dag een kaartje sturen, ik heb een aantal goede doelen die ik wil steunen (zowel met geld als op een andere manier) en verder zie ik wel wat er op mijn pad komt. Doe jij ook weer mee? Groetjes!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hey lieverd gezellig dat je weer op bezoek was. Ja ook ik doe mee. Geen concrete plannen, ik laat me leiden door mijn intuïtie, het gefluister van de engelen. Mijn eerste weggever op mijn blog heeft al een gegadigde. Ik hoop nog een grote klapper te doen en weer een Tante Betsy jurk weggeven, maar dat moet ik eerst bij Tante Betsy gaan vragen ;). Verder komt het vanzelf wel op m'n pad. Have fun ermee deze week! Knuff!
Oh ja heb mijn adres al gestuurd naar Mirjam en ga een kaartje ontvangen...ook dat hoort bij de geefmaand november ;).

Mirjam zei

Hi Christel, dank voor je reactie op mijn blog! Ik ben idd ook actief op de Facebook pagina van de November Geefmaand. Mijn naam is Mirjam van Elst. Wil je mij een pb-tje sturen voor het adres waar het kaartje naartoe mag? Dankjewel!