zondag 1 november 2015

Huis vol stenen

 
Deze zomer ging er een record aan stenen mee naar huis. De eerste twee wandelingen raapten de dames hun zakken vol, gelukkig werd het daarna iets minder. Ik had aangegeven dat er aan het eind van de vakantie een keuze gemaakt moest worden maar de slimmerds maakten een dealtje met de meneer van het hout (waar ik zogenaamd niets van wist) en namen alle stenen mee. En waar schelpen het ook leuk doen in een glazen bak ofzo is dat met stenen niet het geval dus daar wilden we iets op verzinnen.
Totdat ik met het verschuiven van accessoires het huis tegenkwam en de mooiste exemplaren daar prima een plek in konden vinden.
 
 
Neem jij wel eens stenen mee van vakantie? Waar laat je ze dan?
 
groet,
Christel

3 opmerkingen:

Jannies Hobbyhoek zei

O ja, stenen. Middelste zoon heeft een hele verzameling mineralen bij elkaar gespaard. Ze zitten nu in mooie doosjes, en hij (inmiddels 23) kijkt er nooit meer naar om. Maar wegdoen mag ook niet, hihi.
En oudste zoon heeft ooit een steen (kei) gekregen, met daarop geschreven : Je bent een kei. Ook nooit weggooien natuurlijk
Maar jullie hebben zeker een originele manier gevonden om ze tentoon te stellen. Leuk!
Groetjes, Jannie

Els04 zei

Massa's! Maar ik doe ze, net als schelpen gewoon in glazen vazen en potten :)

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Bij iedere wandeling neem ik een steen mee en doe ze gewoon gezellig in een schaal :). Maar dit is ook een hele leuke oplossing. Misschien zou je ze ook kunnen stapelen en met lijm aan elkaar plakken en in de tuin zetten ;). Knuff!