woensdag 18 april 2012

Tuinbank

Vorig jaar bouwde de meneer van het hout een veranda achter in de tuin bij de vaste barbeque. Niet dat we een enorm grote tuin hebben, maar we benutten alle ruimte wel graag en zo optimaal mogelijk.
Onder die veranda 'moest' nog een bank. Lange tijd geleden had de meneer ook al een aantal grote balken verzamelt en na wat vage plannen toog hij de schuur in. Ook dit keer met hetzelfde effect; met een vaag plan de schuur in, met een product eruit. Al moest het in dit geval wel in delen de schuur uit want te zwaar en te groot om te hanteren. Maar mooi!
Bij aanvullen van het houthok bleek er meer hout te zijn als hok dus de dames vonden de bank een goed alternatief houthok, prima bedacht.
Nu nog wat beter weer om buiten te gaan leven en te koken op vuur!

Morgenochtend gaan de meneer van het hout en de grote dame op schoolkamp. De grote dame zit pas in groep 3 dus deze mama moet best even slikken... Het geeft me wel ruimte om haar kamer goed op te ruimen en wat in te veranderen. Dat volgt natuurlijk nog in een berichtje.

Groet,
Christel

2 opmerkingen:

Rianne zei

Hee Christel,

De bank ziet er gaaf uit hoor! Toch handig zo'n man...

Enne dat je dochter op kamp gaat; ik kan me voorstellen dat je dat HEEL snel vindt in groep 3! Ik ben benieuwd naar haar kamerverandering...

Groetjes

Desire zei

Ziet er gezellig uit hoor! Zo een paar kussens erop vuurtje erbij en lekker genieten in de tuin. Heerlijk.