zondag 6 mei 2012

een luie zondag

Vandaag hoefde er eigenlijk niet zoveel, heerlijk! Dus met beide dames een atelier geopend, tenminste, in zo'n tempo werd er geverfd, zeker door de kleine dame. De grote dame ging meer volgens haar plan te werk, ze snapte dan ook waar we voor verfden
(waarom? dat komt later!)

En we gingen bloemen plukken, madeliefjes, boterbloemen, paardebloemen èn mijn favoriete buitenbloem (onkruid?) van dit moment van het jaar; Fluitekruid!
Ik zou het liefste armenvol plukken maar weet ook dat het in een vaas niet zo lang staat. Jammer!

groet,
Christel

3 opmerkingen:

lien zei

Hoi! Wij hadden ook al zo'n heerlijek chill zondag waarop niets hoeft! lekker he?
Ik heb meerdere reacties gehad op m'n swap-oproepje en wil er niet teveel tegelijk doen, ook omdat ik vanaf morgen m'n vakantie er weer op zit en er minder tijd is. Zullen we het anders over een tijdje doen? lijkt me erg leuk!
Groetjes Carolien

jolanda zei

Hoihoi,

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog :-) en wat is het leuk hè fluitekruid. Ieder jaar pluk ik een flinke bos met veel boterbloemen ertussen, heerlijk.
De boterbloemen doen het bij mij binnen heel goed, fluitekruid valt wat sneller uit maar dat mag de pret niet drukken haha.

Fijne week maar weer, liefs Jolanda

Mijntje zei

Fluitenkruid is ook mijn favoriete bloem. Ik snap dus helemaal wat je bedoelt. Prachtige schilderwerkjes hebben jullie gemaakt. Ik ben benieuwd naar het vervolg :-) Succes en een hele fijne dag vandaag!