zaterdag 12 mei 2012

Moederdag

Jawel, ik weet best dat het morgen pas moederdag is! Maar wij deden dat lekker vandaag al. De dames slapen vanavond bij opa en oma dus hebben we het feestje een dag vervroegd. Voor de kleine dame prima want een geheim is best heel moeilijk. De grote dame verheugde zich vooral op het ontbijt, ze had zulke mooie dingen voor het ontbijt geknutseld uit de "Okki"...
Gelukkig hadden ze ook kadootjes gemaakt. De kleine dame had ernstig haar best gedaan het geheim te houden en gaf dan ook geen antwoord als ik vroeg wat ze had geknutseld 'dat is geheim mama', om vervolgens heel enthousiast te vertellen dat de bloemetjes die ze zag mooi zouden passen in het nieuwe vaasje wat ze had gemaakt ;-)
 De grote dame liet niet los, maar vertelde meteen na het uitpakken dat ze het zelf had gezaagd èn met de hand. Dat was wel heel hard werken, de figuurzaagmachine van de meneer van het hout was toch wel makkelijker..
Ik begreep nu ook waarom ik die ene paastak echt niet mocht weggooien, die heeft ze op haar kamer 'gepimpt'. Enne, ik schreef er 'mama' op met krijt, zij schreef er zelf 'is lief' onder, hoeveel moederdag wil je hebben!

Fijn weekend!
Christel

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo'n aanvulling als mama...is lief is mer dan genoeg! XSabine

Readkapke zei

Aah wat skattig, ik zal nog wel een paar jaar moeten wachten, al kreeg ik vrijdag al wel een bosje geplukte bloemetjes, geplukt met oma en de ogen erbij waren het allermooist!