zondag 15 juli 2012

Dit weekend (6)

Dit weekend ..
maakte de meneer van het hout een kastje voor in de aanhanger, voor onze campingkeuken (en verdween het geheel al weer in de schuur voordat ik een foto had gemaakt..),
belegden we pizza  met een turks brood als bodem (lekkerrrr),
ruimde ik nog wat verder op waarbij vooral de hoeveelheid letters in mijn bezit opviel dus voegde ik wat letters toe in huis,
haalden we dan toch maar de zomerdecoratie te voorschijn voor de vensterbank en voor op de harten bij de voordeur. Meer zomer dan dit wordt het blijkbaar niet?
Gelukkig konden we op vuur koken
(en door de rook heen zie je de dames bellen blazen in de tuin) maar binnen eten en maken we ons op voor NOG een week school, alsof er geen eind aan komt!
En de kippen aten eindelijk uit de hand van de grote dame, de kleine dame doet alsof ze bang is...
Klinkt als een vol weekend maar dat was het dan weer niet!Fijne week voor iedereen die al vakantie heeft en voor iedereen die ook nog een weekje moet; zet 'm op!

Groetjes Christel

2 opmerkingen:

Nicole - Maaksels en Meer zei

Hier hebben we ook pas volgende week vrijdag vakantie, Christel. Maar ik heb er minder moeite mee vanwege het slechte weer. Als het nou prachtig weer was geweest dan had ik het veel vervelender gevonden! Leuke foto's en die pizza op een turks brood... leuk idee!

HS zei

Gezellig!!