woensdag 6 februari 2013

De slinger voor HappyHippo

Hier schreef ik al dat ik mee doe aan de actie van de dames Stichting Happy hippo omdat ik geloof in dit soort initiatieven, omdat ik denk dat dit nodig is en omdat ik vind dat dit soort plannen steun verdienen. Ik koos uit de kast blauw, wit en rood, zodat het zowel voor een jongen als een meisje kan passen.

Hopelijk wil er een kind in Brabant hiermee zijn of haar verjaardag vieren.
 
groetjes
Christel

6 opmerkingen:

Kris zei

Mooooooooi! Helemaal in stijl!

HS zei

ow vast wel; hij is prachtig

Ladybug & Co zei

Super bedankt! Hij is geweldig!

Marina zei

Super!

Maaks-Els zei

Wat is je slinger mooi! Als ik al die mooie slingers zie dan voel ik druk oplopen!! Ik moet nog beginnen, ik moet zelf nog stof bij elkaar zoeken (gelukkig genoeg voorraad!). Maar het komt goed!

hipinholland zei

Wat lief dat je dit doet! En ik vind de slinger fantastisch qua kleur! Het is lastig om voor jongens iets creatiefs te maken, maar dit kan idd alle kanten op!!!

Bedankt voor je lieve reacties op mijn workshops.....Als je ook een keer zin hebt om ook een workshop te volgen??? In de maand maart ga ik een aanbieding erin gooien. Als de gastvrouw dan minimaal 6 dames bij elkaar zoekt die een workshop volgen, mag de gastvrouw gratis. Of misschien ken je iemand die dit leuk vindt te regelen??? Ik zoek nog een beetje een promoteam richting de polder ;))))
groetjes Christel