vrijdag 8 februari 2013

Post

Vorige week schreef Hilde over haar nieuwe enveloppenmal en dat ze zulke leuke dingen had gemaakt om te versturen. Ik was daar meteen voor in, post krijgen is heerlijk! Het grappige is dat Hilde en ik in hetzelfde dorp wonen en elkaar daar ook wel eens tegenkomen (maar via blogland van elkaar merkten dat we allebei bloggen). Het kaartje kwam 'gewoon' met de post, in een prachtige envelop met als extra nog een mooie bedel.

Dit weekend hoop ik iets moois terug te sturen, het komt eraan Hilde!

Fijn weekend!
Christel

5 opmerkingen:

Prutselz zei

kleine wereld!

Hilde's huis en tuin zei

Hoi Christel,

Leuk je post over mijn envelop. Maar.. zat er maar één bedeltje bij? Ik had er 2 bij gedaan ( dacht ik in ieder geval...) Voor allebei je dochters één. Laat je het even weten, anders regel ik het nog even... zou sneu zijn.
En inderdaad kleine wereld, maar wel heel grappig!

Nicole Maaksels en meer zei

Hah, wat toevallig! Leuke post zeg!

dream-make-share zei

Hoi Christel, ik las op een ander blog dat je schreef dat je met zelfgemaakte spullen op de zomermarkt wilde gaan staan, wat een leuk idee! Dat maakte me erg nieuwschierig naar blog!

Groetjes Micki

dream-make-share zei

Ah en nu ik toch lees dat jij ook zo van post houdt, wordt je hier misschien ook nog wel blij van:
Ik ben dit weekend een postproject begonnen, voor mensen die het leuk vinden om iemand die ze niet kennen een mooie kaart, een klein (zellfgemaakt) cadeautje te sturen, en daarna van een willekeurig persoon zelf ook weer wat te ontvangen. Leuk voor als je nog eens wat van je moois weg wilt geven! Je kunt het vinden op: http://dreammakeshare.blogspot.nl/2013/02/tijd-om-te-delen.html

Ik hoop je daar te zien:D
Groetjes Micki