woensdag 20 februari 2013

Vakantie

Bij ons is het deze week voorjaarsvakantie, tenminste... voor de meneer van het hout en de grote en kleine dame. De laatste schoolvakantie waarin de kleine dame nog niet naar school gaat trouwens. Voor mij betekend het gewoon werken, maar op mijn vrije dagen hebben we wel leuke dingen gepland.
Vandaag gingen we

 
naar Zandvoort.
Zee en strand hebben iets bijzonders, want dat is bij ons in de buurt niet dus daar komen we niet vaak. Lang leven de skibroeken en jassen, mutsen en sjaals, we hebben het niet koud gehad. De dames vonden vooral het 'zee-spel' heel leuk; wachten totdat de golven bijna bij je schoenen zijn en dan keihard wegrennen. Super spannend vond de kleine dame dat.
 
Morgen maar weer werken, afkicken na zo'n dag!
 
Fijne avond,
Christel

4 opmerkingen:

StudioZakka zei

Dat klinkt en ziet eruit als een heerlijke dag.

Groetjes,
Rosalie

Readkapke zei

Wat heeerlijk! Pfff, ben echt al te lang niet bij de zee geweest, maar is ook hier niet dichtbij helaas. Goeie vondst hieronder trouwens!!

Mijn Tijdverdrijf. zei

Wat leuk, wij waren er ook. Met z'n tweetjes even lekker uitwaaien. Heb wel een gezinnetje gezien met skikleding aan....misschien waren jullie dat. Rond kwart over 11. Heerlijk genoten..... Ook ik moet morgen weer werken maar man en kinderen hebben lekker vakantie.

Groetjes en nog een fijne vakantie.

Agnes.

hipinholland zei

He Christel,

Urk, da's idd voor jou ook niet zo ver weg! Ik heb wel een facebooklink voor je : http://www.facebook.com/effenguzen.lentefairopurk.3?fref=ts.
Ik ben er zelf ook via facebook op terecht gekomen nl..
En ze zoeken nog meer standhouders, dus :).
Ik heb geen mailtje van je gehad, althans........dat denk ik, want aangezien je dezelfde naam hebt, kan ik em ook over het hoofd hebben gezien en verwijderd hebben??? (ik stuur mezelf wel es een mailtje met een link ofzo, dat ik datgene dan niet ga vergeten). Wil je em even opnieuw sturen? hipinholland@hotmail.com.....
groetjes!!!! Christel