vrijdag 24 oktober 2014

Boeken, heerlijk!

Door het moeten liggen en weinig bewegingsvrijheid buitenshuis maak ik veel meer gebruik van de computer en van de mogelijkheid om boeken en dvd's te bestellen met mijn bibliotheekpas. Ondertussen heb ik in mijn telefoon een lijstje van boeken en dvd's die ik interessant vind. Dat kan ik overal doen als ik ergens iets lees wat ik interessant vind en later wil lezen of zien.

Deze week kwam er weer een stapel het huis binnen. Na het doorbladeren vielen er 2 boeken al snel af, die liggen op de stapel om (door iemand) terug gebracht te worden. In de smaak vielen deze keer

 
In dit boek wordt gebruik gemaakt van vilt snijden met de Big Shot met mooie projectjes, heel inspirerend.

 
Een toevalstreffer omdat ik het met een vriendin over iets maken van tafelzeil had gehad.  Een paar kleine dingen die ik later, in mijn eigen versie, wel eens wil proberen.
 
En dan nog een totaal ander boek;
 
 
Hier had ik ook al meer over gehoord en gelezen. Een leuk boek, niet alle recepten gaan even goed samen met de inhoud van mijn keukenkasten of de smaken van de kinderen maar een aantal recepten gaat zeker bij ons tot de basis behoren.
Zo bleek op een zondagochtend dat de kippenbouillonblokjes op waren terwijl de meneer van het hout zijn befaamde kip buiten wilde koken. Gelukkig stond er hier een recept voor kippenbouillon in en (zeker ook een voordeel bij dit boek) had ik meer dan genoeg tijd om dit een aantal uren te laten trekken.
 
 
Welk boeken/welke boeken of dvd's zijn volgens jullie de moeite waard voor mij om te bestellen? (Zoals ik al eerder schreef keek ik ook al 'Soof' en 'Liever verliefd' want ja, ik heb een voorkeur voor de Nederlandse film.)
 
Groet,
Christel
 
Ps. De operatie is geweest, ik ben na 48 uur ziekenhuis weer thuis. De hernia pijn is weg, nu is er wondpijn en een pittig revalidatie regime. Ik kan me op dit moment bijna niet voorstellen dat ik straks alles weer kan... voorlopig blog ik denk ik even wat dingen die ik eerder al gemaakt heb..
 
 
 

2 opmerkingen:

lien zei

Koken met Karin heb ik ook! Persoonlijk vind ik in de nieuwste versie meer gangbare recepten staan dan in deze (ik heb hem nu thuis van mijn zus geleend), maar ze zijn zeker de moeite waard! Andere aanraders? Het nieuwe boek van Ingrid Willemswaard (Ingthings) is uit! Over Kringloopgeluk en meer!!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wat lees ik hier een ziekenhuisopname gehad...oh dat zou wel heel fijn zijn als je straks weer alles kan. Heel veel sterkte met je herstel! Dikke knuffels van Susan die sinds kort netflix heeft, ik vind het heerlijk ven een film mens en kijk ook graag series. Er staan bijvoorbeeld 3 seizoenen op van 'Once upon a time' echt mijn ding.