donderdag 16 oktober 2014

Bloemetjes verwerken

Het fijnste om te haken vind ik nog steeds een bloemetje. Ik probeer echt ook vlaggetjes maar dat levert vooral veel humor op mijn mede-haaksters, niet die vlaggetjes maar mijn frustratie daarover.
Het bloemetje kan ik zonder patroon, bijna zonder na te denken, gewoon even een bloemetje haken (wie had dat ooit gedacht, ik niet in ieder geval). Alleen tja, dan worden het dus wel veel bloemetjes. In allerlei kleuren en maten, met glimdraadje en zonder maar vooral veel. Gelukkig wilde Eline er wel wat toegestuurd omdat zij (nog) niet kan haken en met de 3 dochters die zij heeft en genoeg creativiteit is zij zelfs al aan de tweede zending toe.
De kleine dame kreeg bloemetjes op haar tas en aan haar fietssleutel en de grote dame wil bloemen in blauw- en paarstinten aan haar klamboe.
In mijn knutselkamer vond ik een laatje met (nep)leren bandjes. Ooit afgeknipt van laarzen en tassen die geen tweede leven meer konden krijgen, al zeker 3 x in mijn handen gehad om weg te gooien en gelukkig had ik dat tot nu toe niet gedaan.

 
 
Gelukkig bleken in een ander laatje ook nog voldoende sleutelhangerringen te liggen, die heb ik er nu aangemaakt. Heerlijk om voorraad te hebben ;-)
Mijn moeder was toe aan een nieuwe sleutelhanger dus die heeft al gekozen. En de rest? Er is nog een Winterfair bij de grote dame op school, nog een Bazar van de kerk waar een knutselstand staat binnenkort dus het vind z'n weg wel.

groet,

Christel

5 opmerkingen:

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Wat leuk dat je al zo heerlijk bloemetjes haken kan. Ook al is dat het enige dat je tot nu toe goed kunt. Ik kan het niet, maar daarom haal ik ze van andere dingen af om de gehaakte omslagdoek te kunnen pimpen. Ik kreeg er ook een heel aantal van enkele blogsters om op de roze omslagdoek te haken. Misschien ook iets voor jou om je bloemetjes voor te gebruiken ;). Have fun met bloemetjes haken! Knuff!

Juf Muis zei

Leuk! Haken is toch fijn he.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Om op de roze omslagdoek te maken moet het zijn ;)

Stefanie Wijers zei

Super gezellig blog. Ik ga je volgen :)

Groetjes,
Stefanie

cutedutch.blogspot.nl

kreamade zei

Leuk!! gr. Hennie