zaterdag 11 oktober 2014

Post, altijd fijn!

Suzan  deed op haar blog een oproep wie er kaarten wilde winnen omdat ze haar kaartenlades aan het opruimen was. Nu kan ik niet echt zeggen dat ik te weinig kaarten heb maar aanvulling erbij is alijd leuk want zoals zoveel bloggers ben ook ik fan van de wereld een beetje leuker maken met post.
 
 
De kaarten kwamen in een leuke Jan Jans en de kinderen envelop met een lief persoonlijk kaartje erbij, dankjewel Suzan!
 


En daarbij in de envelop een heel dierenkaarten pakket. Ik zie meteen allerlei mogelijkheden met de kaarten met een dametje hier in huis die dol is op paarden en een nicht die enorm fan is van dolfijnen.

Ik hou van post!

groet,
Christel

3 opmerkingen:

lien zei

Leuk he, ik kreeg ook kaartjes van Susan en ik had niet eens gewonnen. Je kunt er nooit genoeg van krijgen he? Bedankt ook voor jouw kaartje, leuk!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hihihi ik zie hierboven de reactie van Lien die niet eens meedeed en toch wat gewonnen had. En och als ik dan toch een flopje stuur dan kan ik die ook meteen vol maken...en vond het leuk om jou ook te verwennen met een pakketje.
Ga er maar lekker anderen mee blij maken!
Ennuh echt kaartenlades opruimen was het niet want ik heb er nu 41 verstuurd en je ziet er niks van dus zijn het honderden kaarten. Och vond het gewoon leuk om weer eens wat kaartjes weg te geven. Heel veel plezier ermee! Warme groetjes en knuffels van Susan

kreamade zei

Wat leuk!! Een kaartje krijgen is zo gezellig! gr. Hennie