vrijdag 3 oktober 2014

Restjes en de Big Shot

Deze zomer kreeg ik een appje dat ik opeens een gezamenlijk apparaat bleek te hebben met vriendin S. Zij scoorde dit op MP en vond het ook echt iets voor mij. Ik had er geen beeld bij wat ik daar dan mee zou kunnen maar prima verder.Heel soms zit er een voordeel aan dat liggen, tijd genoeg om een demonstratie te krijgen van de Big Shot. De dametjes zijn weg van papier-opties, knutselen er eindeloos mee. Het is een top optie om allerlei papiertjes te gebruiken die in de restjes bak zaten en patchwork-achtige werkjes mee te maken. Zo maakte de grote dame de uitnodigingen voor haar verjaardag er mee.

Wat voor mij die Big Shot geweldig maakt is de opties met vilt die er zijn. En ook daar bewaar ik al tijden alle restjes van. Die zak is ook al meerdere keren door mijn handen gegaan want tja, wat moet ik er ook mee.Nou figuren maken dus! Er kan van alles uit die restjes.

Zeker toen de vriendin ook nog een vogelsjabloon kocht. 

 
De hartjes lagen er nog om ooit eens af te maken (nu dus) en het uiltje komt uit het boek wat de grote dame eerder voor mij leende uit de bibliotheek.

Nu ik lig en tijd heb, kom ik ook weer eens toe aan de wat meer tijd kostende werkjes zoals het egeltje voor de herfst

 


 Als het goed is hangt de krans nu bij mijn moeder bij haar voordeur, als bedankje voor alles wat zij in deze tijd voor ons huishouden doet. Goud waard!Gebruiken jullie de Big Shot (of iets wat er op lijkt)? Waar halen jullie de sjablonen vandaan? Ik zoek de wat stoerdere, eenvoudige vormgeving.

Fijne dag!
Christel

2 opmerkingen:

kreamade zei

Ik heb de Big Shot ook! Sjablonen koop ik op de markt of in de hobby winkel. Die van het vogeltje is wel erg leuk zeg! gr. Hennie

lien zei

Hallo Christel,
Ik heb je kaartje klaarliggen voor de dag van de Post, maar kan je adres niet meer vinden? Had je het me nu al gestuurd of niet? Zou je het anders nog eens willen sturen? Dankjewel!! Liefs Carolien