zondag 16 augustus 2015

Dag vakantie!

Na een aantal weken afwezigheid ben ik er weer. Ik was alweer begonnen met meelezen (zoals een aantal van jullie vast al had gemerkt), maar het schrijven komt er nooit zo van in de vakantie. We waren weg òf ik 'moest' werken en de niet-werkdagen waren vol met de dametjes die natuurlijk nog wel vakantie hadden.

We waren in Oostenrijk, 3 volle weken. Nu gaan we daar natuurlijk iedere winter naar toe, dit was toch echt totaal anders. We waren erg lang niet in de zomer geweest, wilden graag gaan als de dametjes goed mee konden lopen in de bergen. Nou dat konden ze dit jaar! 
Het landschap was afwisselend, het weer prachtig, we hebben genoten!
 
En nu begint morgen de school weer en alles wat daarbij hoort...
 
groet,
Christel

4 opmerkingen:

Jannies Hobbyhoek zei

Prachtige foto's! Wat zullen jullie genoten hebben!
Knap van de dametjes, hoor.
Succes morgen (of moet ik zeggen: sterkte?
Groetjes, Jannie

Tinie zei

Mooie foto's, het ziet er mooi uit. Vergelijkbaar met waar ik was. Lieve groetjes Tinie

lien zei

Prachtige foto's!!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wow jij ook al zo'n prachtige vakantie foto's! Wow een wandelvakantie, chapeau hoor en ook voor meneer hout die heefthet toch aan zijn been gehad een tijd geleden. En ook voor de dametjes en jezelf ook. Wij doen het je niet na, manlief houdt niet van wandelen en werkt de hele dagal buiten. Ik heb zelfs nog spierpijn van jet wandelen in Brussel hihi bergop...nou ja dat stelt natuurlijk 10 keer niks voor als wat jullie gelopen zullen hebben. Dikke knuffels!