maandag 23 juni 2014

Kamperen

De meneer van het hout schafte zichzelf afgelopen najaar een nieuw project aan, een aanhanger gemaakt van de achterkant van een besteleend. Een mooi exemplaar wat bij nader inzien natuurlijk ook nog wel veel (lees heel veel) onderhoud en aanpassingen vergde. Een groot deel van de winter ging op aan strippen, lassen, verven, plamuren enz. enz. en dan was het ook nog eens heel fijn dat de vader van de meneer van het hout hielp en goed kan lassen. Maar eerlijk is eerlijk, het resultaat is geweldig:

 
Zoals je ziet in de kleurstelling van onze 2CV, de combinatie is compleet in stijl.
Behalve aanhanger is het ook de slaapplek van de 2 dametjes, hun eigen huisje. Dat maakte dat onze tunneltent te groot werd dus die is ondertussen verkocht. De meneer van het hout zocht en vond een heel-veel-de-hands De Waard tent die ons beter paste en pas probeerden we de hele combinatie uit.

 
Voor de dames maakten we gordijnen in de slaapwagen (lang leve de weggeefhoek op FB) en een hor (lang leven de zolder van mijn moeder) zodat de deurtjes open kunnen blijven bij warm weer. Boven hun hoofden hangt een elastiek met gepimpte knijpers met boven ieder bed een letter. Kan er geen gedoe komen wie waar slaapt ;-) . Het leuke van zo'n ijzeren constructie is dat er op de zijkanten heel goed magneten kunnen, zowel voor de gordijntjes voor de deurtjes als ook voor knutsels, knuffels, loombandjes enz.
Fijn was dat het in het probeerweekend ook nog even regende, de tent is waterdicht!Altijd fijn om dat vlakbij huis te testen dan in een zomervakantie wat verder weg.
 
We kijken er naar uit om deze zomer zo op pad te gaan!
 
groet,
Christel

3 opmerkingen:

kreamade zei

Wat ziet dit er gezellig uit!!! Heerlijke slaapplek voor de meiden! gr. Hennie

Nance zei

Geweldig!!!!

Elizabeth zei

wat een bijzonder mooie aanhanger. Echt heel origineel.
complimenten aan meneer-van-het- hout...