dinsdag 6 januari 2015

Dingen waar ik blij van word

Voor iedereen alle goeds voor 2015!! Geluk, gezondheid, inspiratie en creativiteit en alles wat je nog verder wenst.

Januari is zo'n saaie maand, zo donker zonder de lichtjes van kerst en nog niet eens bijna lente. Dus op zoek naar lichtpuntjes! Dingen waar ik blij van word;

Een mooi bordje van de kringloop;


Een kaartje van een collega;


Ze schreef erop dat ze bij dit kaartje aan mij moest denken maar niet goed wist waarom. Ik wel, ik kreeg er een grote glimlach van.


Een engel van SusanEen stempel met lak

Waar wordt jij blij van?

Fijne dag!
Christel

9 opmerkingen:

j van parera zei

Blij wordt ik van de kleine dingen waar anderen, in dit geval jíj, blij van worden: die kaart: jij wordt er blij van en ik kijk er dan naar en denk: idd. die stempel: enig, zelf nooit opgevallen bij de Hema. Dat engeltje: wat fijn dat iemand daarbij aan jou denkt!
Heerlijk, die kleine dingen waar iemand blij van wordt.
Dáar wordt ík blij van😊

Jannies Hobbyhoek zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jannies Hobbyhoek zei

Vandaag ben ik blij geworden van mijn zus. Zij is ongeneeslijk ziek en maakte afgelopen week met haar kinderen een reis naar Cuba. Ik ben zo blij voor haar dat ze dat heeft mogen meemaken en dat alles goed gegaan is. Maar stiekem ben ik ook heel blij dat ze weer terug is....
Groetjes, Jannie

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh happy zucht ik word al blij van het zien van het plaatje van die kaart. So cute <3.
Ik word blij van Tante Betsy jurkjes (ik blogde er net over, alleen wilt hij hem op een of andere manier niet laten zien...).
Ik word blij om tijd met dochterlief en manlief te spenderen (zowat de hele vakantie met manlief en dochterlief heb ik in de afgelopen twee weken ook vier keer gezien...yeahh...mis mijn meisje).
Ik ga nu lekker samen met manlief in bed liggen, filmpje kijken, lekker warm en knus. Dikke knuffels ennuh ik word ook blij dat je dat mooie engeltje deelde dat je bij me kocht :D.

lien zei

Ik word ook blij van jouw kaartje, enig!

kreamade zei

Leuke blije plaatjes! gr. Hennie

Els04 zei

Van dingen die fijn zijn, zoals deze !

Tartelette Maison zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tartelette Maison zei

Oh ja leuke dingen! Waar ik blij van word? Lezen over dingen waar anderen blij van worden. De zon als ik 's morgens wakker wordt, een knuffel van de kids, een lekker kopje koffie, fijne post in de brievenbus, iemand een kado geven,... teveel om op te noemen. In elk geval, geniet jij nog maar van al dat moois.