zaterdag 31 januari 2015

Recyclen en een kadootje

Nu ik weer mobieler ben kan ik ook weer bij verzamelingen die zich de afgelopen weken/maanden hebben opgehoopt. Onder mijn bureau is zo'n plek, helemaal volgestapeld. Dus gingen er weer dingen op de weggeefhoek, naar vrienden, de rommelmarkt enz. En kwam ik 3 van deze tassen tegen;
 
 
 Hartstikke milieuvriendelijk om te gebruiken natuurlijk maar niet echt leuk of mooi (behalve de blauwe kleur dan).
Dus naaide ik wat over de reclame

 
En vervolgens nog wat bloemetjes (gehaakt, jawel, voorraad genoeg hè).


Helaas was het toen nog lang niet wat ik voor ogen had. Dus handvaten ingekort, sluiting gemaakt, voering met binnenvakje erin. Gaandeweg kreeg de tas ook een bestemming trouwens, het moest een haaktas worden. Tot slot nog twee ritsetuitjes erbij voor een klein project, wat bolletjes of wat dan ook.


Met regelmaat beland ik in een discussie over perfectionisme hier in huis... nou dat heb ik zullen we maar zeggen. Ik zie een rij dingen die ik anders had moeten doen dus zal ik 'm nou wel weggeven... als het lukte was het bedoeld als kadootje, maar is het goed genoeg gelukt... Nog wat beraad gevoerd met een vriendin en mijn moed verzamelt (ken je dat gevoel?)
Volgens mij vond de ontvangster het leuk... smile..


Groet,
Christel

5 opmerkingen:

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wat heb je die tas leuk gepimpt, chapeau hoor en ja natuurlijk is hij goed genoeg! Leuk dat je er iemand blij mee hebt kunnen maken :), lief van je. En zo fijn dat je weer mobieler bent. Ik ben ook beetje bij beetje spullen aan het weggeven op een facebook groep. Ik ga nog eens even kijken of ik meer blogposts gemist heb. Dikke knuffel van een wakker liggende Susan ;).

j van parera zei

Leuk hoor Christel! Je geeft me inspiratie;-)
Helaas ontbreekt t me momenteel aan tijd, maar ideeen genoeg weer!

Tinie zei

Ik ben zo blij met mijn tas!! Lieve groetjes Tinie

Vera de Gries zei

Wat een goed idee om van een bestaande tas met lelijk logo zoiets moois te maken! En ja, dat stukje over perfectionisme herken ik. Maar je hoeft echt niet onzeker te zijn over dat wat je maakt en zeker niet over deze tas.

Fijne nieuwe week! Geniet ervan!

Groetjes, Vera

Maria zei

Leuk zeg! Via via ben ik op je blog beland. En het nodigt echt uit om meer te lezen! Dus je bent nog niet van me af ;-) groetjes,
Maria