vrijdag 9 januari 2015

Gevonden voor mij

Ergens in mijn hele periode van niet kunnen en liggen was er een rommelmarkt. Verschillende mensen vroegen 'moet ik nog wat voor je meenemen?' Dat is een super lastige vraag bij een rommelmarkt want meestal zoek ik niet wat  maar vind ik iets (of iets vind mij). Dus tja... mijn moeder scoorde een bureaulampje voor de kleine dame -maar die bleef verstopt tot sinterklaas-  en wist dat wat wijnglazen wenselijk zouden zijn. Maar verder... geen idee.
En dan heb ik van die mensen om me heen waar ik een warm gevoel van krijg. Eén van hen nam een tafelkleed voor me mee. Er zaten wat vlekken op maar, zei ze, 'met deze bloemen erop vond ik het echt wat voor jou'. Lief!


 
Handgeborduurde bloemen met hun namen erbij, prachtig! Geen idee wat ik er van ga maken, er komt vanzelf een plan voorbij.
 
Warme groet,
Christel

6 opmerkingen:

lien zei

Ja, dat is inderdaad een lastige vraag, wat kunnen we voor je meenemen? Maar dit is wel een mooie aankoop! Misschien kun je de vlek nog eruit krijgen en het gewoon als tafelkleed gebruiken. En anders vind je inderdaad vast wel een projectje!

Margriet Post- Baarssen zei

Geurzakjes voor in de linnenkast, mocht je die gebruiken.

Jannies Hobbyhoek zei

Ik weet zeker dat je er iets moois van maakt!
Groetjes, Jannie

Elizabeth zei

Wat leuk dat mensen aan je denken he?
Een heel goed jaar trouwens toegewenst.
Met gezondheid.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wow wat zijn ze mooi geborduurd. Je weet er vast wel wat moois van te maken. Ja dat is waar meestal als je naar een rommelmarkt gaat of kringloop dan vind je wel iets waarvan je niet wist dat je daar naar op zoek was ;).
Sinds mijn beroerte ga ik wel met een lijstje in mijn hoofd naar een rommelmarkt, want als ik echt alles zou moeten bekijken haal ik dat gewoonweg niet qua energie. Dus retro stof of kanten kleedjes staan dan bijvoorbeeld in mij gegerift om daar naar uit te kijken, nou ja dat was dan zo...ik kan nu wel vooruit...de stoffenkast is vol ;). Dikke knuffels!

Tartelette Maison zei

Ja leuk tafelkleed. Benieuwd wat het gaat worden!