woensdag 28 januari 2015

Woensdagmiddag; regen en ziekjes

Het is woensdagmiddag en het regent, daarbij nog eens een buikgriepvirus wat hier flink huishoudt.. wat moet ik doen, ik weet niets, ik verveel me... Gelukkig heeft de grote dame een vriendje te spelen, dat scheelt al wat verveling. Maar dan wordt er, zeker door de kleine dame, een groter beroep op mij gedaan dan mijn lijf leuk vind. Gelukkig 'lag er nog wel wat'.
Een tijd geleden kocht ik de koekjesstempel bij de HEMA. Een beetje tegen beter weten in, ik heb er al 1 met vaste letters en dat werkt bij mij toch niet. De letters lopen door tijdens het bakken. Iemand tips? Maar goed, deze heeft losse letters en daar zag ik ook wel andere mogelijkheden mee.
Dus de koekjesstempel, de spullen van de gewone klei en een pakje zelfdrogende klei (van de A, tegenwoordig standaard op voorraad). De kleine dame is volop aan het leren lezen dus die letters waren magisch, de groten gingen hun eigen gang.
Geslaagd!


Fijne dag verder!
Christel

4 opmerkingen:

j van parera zei

Heerlijk Christel
Dit schept bij je dametjes leuke herrinneringen voor later.

Elizabeth zei

Sterkte met die gammeligheid in huis.
En leuk hoor, die baksels.

Nicole -Maaksels en Meer- zei

Die koekjes stempels zijn gaaf!!! Beterschap daar!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh hihi goede oplossing ervoor! Ik kreeg van mijn dochter ook eens een koekjesstempel maar heb die nog niet gebruikt. Ik maakte wel al vaker appeltaartdeeg koekjes maar daar kan ik die niet voor gebruiken, verder als die koekjes bakken ben ik nog nooit gekomen hihi. Maar zo hebben jullie een gezellige middag gehad en hebben jullie leuke dingen gemaakt. Knuff!