woensdag 18 februari 2015

Zo'n klusje tussendoor

Van die dingen die irritant zijn, die je steeds ziet vanuit je ooghoeken, ergens ook wel registreert dat dat anders moet maar dat het daar dan een tijd bij blijft...
Voor mij was dat dit, in de badkamer;

 
Een overvol knipjesbord, zelfgemaakt maar niet meer passend...
En uiteindelijk gaat het wel gebeuren, dan ben ik er zo klaar mee dat er NU iets mee moet gebeuren en dan dus met wat er voor handen is. Als is dat geen groot probleem hier, daar moet ik eerlijk over zijn. Dus actie!
 
 
De lintjes waren dus op voorraad en de stof is een pijp van een oude spijkerbroek waarvan ik 1 kant heb open geknipt.
 
 
Het past (als ze er niet teveel bij krijgen) en het is op kleur. Dat laatste duurt meestal niet zo heel lang maar maakt kiezen 's morgens wel een stuk eenvoudiger!
 
Heb jij ook van die klusjes die een tijdje 'doorzeuren' in je hoofd?
 
Warme groet,
Christel
 
 
 


6 opmerkingen:

j van parera zei

Hihi, ja, zat van die klusjes. Maar soms gebrek aan tijd en soms wil je/moet het anders, maar ontbreekt de inspiratie. Dan blijft t borrelen tot je het inéens voor je ziet!

Jannies Hobbyhoek zei

Ik zie het meer als "ideetjes", maar ze worden inderdaad op een gegeven moment een klusje......
En de "ideeënlijst" blijft maar groeien, ééntje eraf en twee erbij.
Heel herkenbaar dus, maar jij kunt er mooi ééntje afstrepen. Heel goed gelukt trouwens! Goed idee, die spijkerbroek.
Groetjes, Jannie

lien zei

Oh ja, genoeg klusjes om op te noemen, maar deze hoort er inderdaad ook bij. Speldjes liggen verspreid over het hele huis....dus een heel goed idee dit. Leuk gemaakt!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wat ziet het er leuk uit en nog heel overzichtelijk ;). Maar die roze was ook wel heel leuk hoor, neem aan dat die ook nog zal worden gebruikt. Oh meer klusjes en klussen als tijd en energie... Dikke knuffels!

Maria zei

Heel herkenbaar, ja. Wat kan het opluchten om even zo'n klusje op te pakken. Maar ja, al die onzichtbare drempels hè? Vaak zoveel redenen om nog maar even te wachten voor je iets aanpakt....!

Tartelette Maison zei

Super idee! Thx.