zaterdag 4 april 2015

Frozen-feesje

De kleine dame was jarig afgelopen week. En haar keuze was vrij uitgesproken dit jaar; het was Frozen wat de klok sloeg.
Ze wilde deze taart en dan moest ik er maar een Frozen-taart van maken:

 
 De door oma gemaakte taart werd een Olaf-taart;


Een Elza-haarclip gemaakt door Prinsessenvlechtjes (die helaas na de gymles op haar verjaardag ook al weer spoorloos was verdwenen)

 
Haar allergrootste wens was het Lego Frozen kasteel. Daar zagen de meneer van het hout en ik voor beide kinderen flink wat uren speelplezier in dus dat kwam er;
 
 
Van vrienden kreeg ze
 die natuurlijk meteen aan moest.

Als verrassing had Jannie een pakje opgestuurd voor de kleine dame. Groot waren haar ogen toen ze een Elza-jurk voor de pop uitpakte. Dat de jurken van Jannie mooi zijn had ik natuurlijk allang op haar blog gezien, maar in het echt zijn ze nog mooier. Zo netjes afgewerkt, inclusief allerlei details enz. Prachtig!

De pop mag overal mee naar toe op dit moment!
 

Voor het kinderfeestje kreeg ieder kind zijn/haar zelfgemaakte Frozen-placemat en speelden we onder andere 'Geef Olaf een neus'

Dat is een variant op de staart van de ezel van 'vroeger'. Bij het schilderen van Olaf op ons raam voelde ik weer hoe leuk ik dat vind om te doen.

De kamer kreeg nog wat extra aankleding


en we speelden onder andere Frozen-Bingo. Wat een uitkomst is Pinterest toch bij dit soort dingen!

Fijn paasweekend!
Christel

3 opmerkingen:

Jannies Hobbyhoek zei

Wat zal ze genoten hebben.....
Groetjes, Jannie

lien zei

Hier nog een Frozen fan in huis! Leuk feestje!!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh heerlijk toch zo'n feestje. Nog van harte gefeliciflapstaart met je dochter lieverd! Geniet nog maar heerlijk na en van die mooie kado's kunnen de dames ook nog lang na genieten. Dikke knuffels!