zaterdag 11 april 2015

Naaimachine

Mijn naaimachine en ik zijn close friends. Kan me niet voorstellen dat ik geen naaimachine zou hebben of die niet binnen handbereik zou hebben staan. Dus toen de naaimachine stuk ging, haperde enz. was ik niet blij. Gelukkig kon ik er een lenen van een vriendin en kwam ik niet zonder te zitten, maar dat was toch niet hetzelfde.

Na wat zoeken vond ik in Zeewolde Stoffels naaimachines. Wat een super service! Binnen 24 uur kreeg ik een telefoontje met een prijsopgave en omschrijving van wat er zou gaan gebeuren en binnen 48 uur had ik mijn eigen naaimachine terug.

Nu is het duidelijk een oudje, een erfenis die me dierbaar is. Na het nakijken is het ongelooflijk hoe stil de machine is, hij naait echt weer heerlijk, beter dan sinds ik 'm heb. Hopelijk gaat 'ie nog heel lang mee!


Warme groet,
Christel

3 opmerkingen:

Maria zei

Wat een gezellige blog!! Ik kan zelf niet naaien, maar het lijkt me heerlijk om te leren... En ideaal in allerlei omstandigheden. Jij hebt in elk geval weer wat te genieten. En wat dat betreft moeten dingen misschien af en toe kapot gaan om te beseffen hoe blij we er mee zijn als het werkt.....

Elizabeth zei

Wat fijn he? Ik heb ook een Bernina en af en toe breng ik m weg voor een onderhoudsbeurt... Heel prettig. Maar ook al doe ik er soms een poosje niets mee... ik kan niet zonder naaimachine.

Jannies Hobbyhoek zei

Ja, mijn naaimachine en ik...best friends ever :-))
Dus ik snap je helemaal, als je hem moet missen..... kan echt niet.
Fijn dat je hem zo snel terug hebt!
Groetjes, Jannie